Verlinde Elektra

Bij Elektrotechnisch Bureau Verlinde in Terneuzen gaan kwaliteit en service hand in hand met een aantrekkelijke prijsstelling. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Via ijzersterke inkooporganisaties als ElektroWorld en Technische Unie en der Kreis zijn wij in staat deze tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Ons assortiment durven wij met recht uniek te noemen, door verkoop van wit- en bruin-goed, keukens met daarbij gas, water, electra.

In onze keukenspeciaalzaak tonen wij circa 14, regelmatig wisselende, keukenopstellingen. Onze winkel heeft een vloeroppervlak van 750m² en geeft daarmee alle ruimte aan ons sterke assortiment wit- en bruingoed.

Op het gebied van elektra spelen wij, als innovatieve partner, een belangrijke rol bij tal van projecten in zowel de particuliere als de zakelijke branche. Met als vakundige kennis over domotica in huis.

Met onze klantgerichte instelling zetten wij in op een duurzame relatie. U kunt niet alleen rekenen op een vakkundig en op maat gesneden advies maar ook op service zoals service bedoeld is. ...

 

electra 1 electra 2 electra 3 electra 4 electra 5 electra 6 electra 8